Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant активираща емулсия

2×
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant активираща емулсия
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant активираща емулсия
3% 10 Vol 1000 мл.
14,30лв.

Код: MTX1636 | Повече от 5 бр. са в наличност

Само за професионална употреба

Възможно е консистенцията да е по-гъста на дъното на опаковката и поради тази причина е необходимо преди употреба да я разклатите добре. По този начин се предотвратява евентуално запушване на помпата. Подходяща помпа за тази опаковка, можете да наметите ТУК.

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant
Характеристика

Описание:

Крем-оксиданти Matrix SOCOLOR. beauty Creme Oxydant  са предназначени за смесване с крем-бои SOCOLOR. beauty и пудра за кичури Light Master.

Подходящи са за всички видове коса.

Сила на ефекта при крем-оксидант  3% / 10 Vol.

  • за употреба при по-тъмни нюанси’
  • покритие на бели коси -100%
  • боядисване преди предварително изсветлена коса.

Сила на ефект при крем-оксидант 6% / 20 Vol.

  • боядисване на тон в тон
  • боядисване на бели коси
  • изсветляване от 1 до 2 тона.

Сила на ефект при оксидант 12% / 40 Vol.

  • изсветляване от 3 до 5 тона.

ВНИМАНИЕ:

Оксидантен стабилизиращ крем. Съдържа въглерод (3%). Избягвайте контакт с очите. Изплакнете очите незабавно, ако настъпили такъв контакт. Съхранявайте далеч от източници на топлина и светлина.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Matrix

Козметика Matrix | Matrix е една от най-популярните марки козметика за грижа за косата в света. През 1980 г. в Съединените щати я основали съпрузите Арни и Сидел Милър и предлагат своите продукти на собствениците на салони за красота, колористи, стилисти, гримьори и други. Днес тази висококачествена козметика е достъпна за широката общественост.
Марката Matrix предлага продукти за всички видове коса. Няма значение дали вашата коса е мазна, повредена, суха, чуплива или цъфтяща - с помощта на шампоани, балсами, подхранващи масла и други продукти Matrix, бързо ще й върнете обратно здравето и красотата. Не е нужно да се добавя, че Matrix има решение и за хората страдащи от пърхот или алопеция.
Стилизиращите продукти представляват отделна група.  Matrix предлага на пазара цяла поредица различни лакове, моделиращи пасти, втвърдяващи пяни, спрейове и други интересни продукти, които ви позволяват да създадете в домашни условия модерна и красива прическа. Просто пуснете на свобода своето въображение и творчество.
Matrix разработва своите продукти, използвайки най-новите технологии. Всеки от тях е създаден така, че и без особено обучение да постигнете възможно най-добрите резултати. На фризьорите-професионалисти Matrix предлага възможност да участват в забележителна програма за обучение. Не е чудно, че с течение на времето тя се превръща в лидер в своята област на пазара в САЩ.
Марката Matrix ще се хареса от всички, които искат да опитат любимата на холивудските знаменитости козметика за коса, обичат не само да носят оригинални прически, но и ги създават, при това на разумна цена и с високо качество.

Оценка Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant2