Makeup RevolutionSoap Styler твърд сапун за вежди

5×
Makeup Revolution Soap Styler твърд сапун за вежди
Makeup Revolution Soap Styler твърд сапун за вежди
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
12,30лв.

Спестете 19%
5 гр.
9,90лв.

Код: MUR09035 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 2.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 2.08.2021 г.

Описание Makeup Revolution Soap Styler
Характеристика

Чували ли сте за легендарния холивудски трик със сапун за бързо и ефективно оформяне на веждите? Иновативният твърд сапун Makeup Revolution Soap Styler функционира на същия принцип и използването му е още по-лесно. Ще ви помогне да подчертаете и да фиксирате перфектно формата на веждите и да постигнете т. нар. ефект на ламиниране. Освен това ще им придаде плътен, пухкав вид.

Характеристики:

  • помага да постигнете ефекта на „ламиниране“ на веждите
  • съвършено улавя всяко косъмче
  • фиксира формата на веждите за дълго време
  • създава впечатление за гъстота на веждите
  • придава на веждите пухкав вид
  • с практична четчица и огледалце

Начин на употреба:
Навлажнете приложената четчица, преминете с нея през сапуна и след това срешете веждите в желаната форма. За по-силна фиксация използвайте четката без вода.

Характеристика

Ефект
дълготраен

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Soap Styler3