Makeup Revolution Brush Collectionкомплект четки

Makeup Revolution Brush Collection комплект четки
Makeup Revolution Brush Collection комплект четки
10 бр.

Код: MUR08508 | Този продукт не е в наличност

четка за нанасяне на сенки за очи + четка за коректор + Четка за грим + четка за пудра + четка за пудра + четка за контури + четка за озарител + четка зз оформяне на детайли + скосена четка за вежди + продукт за почистване на четки

Описание на продукта Makeup Revolution Brush Collection
Характеристика

Комплекта четки за грим Makeup Revolution Brush Collection ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Brush Collection