Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки

1×
Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки
Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки
080 11 см
9,50лв.

Код: MAG1588 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Magnum Professional Quality
Характеристика

Продуктът Magnum Professional Quality се старае, вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.

Характеристики:

  • хигиеничен начин за премахване на черните точки
  • за пътуване и в чантата

Начин на употреба:
Преди употребата на уреда подгответе кожата чрез омекотяване с топла вода, парна баня или топла влажна кърпа. Приложете козметичния уред на проблематичното място на кожата и леко натиснете. Преди всяка употреба дезинфекцирайте уреда.

Характеристика

Ефект
против черни точки

За марката Magnum

Маркови продукти Magnum са отлични помощници в грижата за вашата красота. Сред предложенията от марката можете да намерите луксозни козметични огледала, пинсети, пилички за нокти, извивачи за мигли, качествени аксесоари за маникюр и педикюр и други необходими аксесоари, които могат да опростят ежедневните грижи за външния вид.

Продуктите Magnum съчетават доказаните традиции с най-съвременните технологии. Продуктите са изработени от висококачествена стомана, която е прецизно легирана и изключително издръжлива. Благодарение на това, козметични аксесоари Magnum се различават много от обикновените аксесоари.Луксозни аксесоари  Magnum са произведени в ЕС и отговарят на най-високите стандарти на дизайн, функционалност и издръжливост. Отдайте се само най-добрите грижи с изключитело висококачествените  продукти на Magnum!

Оценка Magnum Professional Quality1