Преминете към основното съдържание

MADE BY ZEN

MADE BY ZEN

С помощта на ароматерапията марката Made By Zen внася спокойствие в дома ви. Когато имате нужда да се изключите за кратко, просто включете арома дифузера Made By Zen. Ако пък искате да поемете дълбоко въздух и да си починете за малко, е достатъчно да вдъхнете етеричните масла Made By Zen. Британската марка свещи, ароматни масла и арома дифузери ще се превърне в милувка за душата ви и ще ви позволи да се избавите от стреса и напрежението.

Още от 2009 г. екипът на марката Made By Zen комбинира древни ритуали и модерни технологии, за да направи възможно чрез продуктите Made By Zen създаването на „ароматни пейзажи“, които събуждат спомени, подобряват настроението и засилват чувството за благополучие и благоденствие. Още от самото начало Made By Zen се ръководи от идеята, че домът на всеки човек е неговият собствен храм. Че атмосферата и въздухът, които обграждат човека, имат способността да подобряват душевното състояние и да гарантират, че благодарение на ароматите ще се чувствате колкото може по-добре.

Потопете се и вие в света на ароматите Made By Zen – в портфолиото на марката ще откриете всичко – от избрани аромати за дома, създадени от майстори парфюмеристи, през натурални ароматерапевтични смеси, до най-чистите етерични масла. Но Made By Zen ще се погрижи и за това, ароматите да се разпръснат съвършено из дома ви. Всеки дифузер Made By Zen е комбинация от най-модерни технологии и прелестен дизайн, затова ще се превърне в декорация на вашия храм, дори и в момента да не го използвате. Опитайте например Made By Zen Glo Aroma Diffuser.

пълен текст скрий текста