L’Oréal Professionnel Infiniumпрофесионален лак за коса силна фиксация

1×
L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса силна фиксация
L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса силна фиксация
500 мл.
12,50лв

Код: LOP2519 | В наличност
1
Подарък за вас
За да получите подарък универсалния крем за грижа за косата на Mythic Oil, просто купете продукти на марката L´Oréal Professionnel за над 55 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 9.04.2020 г.
Еконт
четвъртък 9.04.2020 г.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Infinium
Характеристика

Изпробвайте лака, на който се доверяват фризьорите и стилистите. Професионалният лак за коса с много силно стягане L’Oréal Professionnel Infinium придава на прическата максимална фиксация за дълготраен безупречен вид. От сутрин до вечер, независимо от предизвикателствата, които ви е приготвил денят. Придава на косата еластичност и мекост, не я слепва и в същото време я предпазва от неблагоприятните въздействия.

Характеристики:

  • поддържа косата в перфектно състояние през целия ден

  • придава на косата екстра силна фиксация

  • придава на косата еластичност и блясък

  • не изсушава и не натоварва косата

  • изглажда прическата и ѝ придава блясък

  • не слепва

Начин за нанасяне:
Нанасяйте върху суха коса от разстояние около 35 см. За обем нанесете лака до корените.

Характеристика

Ефект
Фиксация, подсилване

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Infinium

tracking pixel