L’Oréal Professionnel Infiniumпрофесионален лак за коса силна фиксация

1×
L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса силна фиксация
L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса силна фиксация
500 мл.
11,80лв

Код: LOP2519 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 11.12.2019 г.
Лично получаване
сряда 11.12.2019 г.
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Infinium
Характеристика

Описание:

Уникалният лак за коса L'Oréal Professionnel Infinium  ще осигури на прическата ви безупречен външен вид. Придава на косата ви екстра силна фиксация, не я утежнява излишно и я предпазва от изсушаване. Оставя я  красиво лъскава и силна, както изглажда и структурата на косъма. Професионалният лак L'Oréal Professionnel Infinium ефективно защитава косата от влага и други вредни въздействия на външната среда. Запазва прическата ви в перфектно състояние през целия ден. Доставя й еластичност, мекота и не я слепва. Уникалният лак L'Oréal Professionnel Infinium се грижи за косата ви на професионално ниво.

Ефекти :

⦁ поддържа прическата в отлично състояние през целия ден

⦁  екстра силна фиксация

⦁ дава блясък на косата

⦁ не утежнява излишно

⦁ предотвратява изсушаването

⦁ доставя еластичност на косата

⦁ предпазва от влага и неблагоприятни външни влияния

⦁ изглажда косъма

⦁ подсилва косата

Типове коса :

Лакът е подходящ за всички видове коса.

Начин на употреба :

Напръскайте върху суха коса от разстояние около 35 cm. За по-голям обем, напръскайте в корените.

Характеристика

Ефект
Фиксация

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Infinium