L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium изсветляваща крем без амоняк

L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium изсветляваща крем без амоняк
L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium изсветляваща крем без амоняк
500 гр.
84,20лв.

Код: LOP3820 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Ще получите мини шампоан 100 мл и маска за коса 75 мл от колекцията Serie Expert Nutrifier безплатно с покупката на продукти L’Oréal Professionnel над 55 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium
Характеристика

Препаратът L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium ефективно обезцветява вашата коса и премахва тъмните пигменти.

Характеристики:

  • изсветлява естествена и боядисана коса
  • нанася се лесно
  • внимателно разтваря естествените природни пигменти

Състав:

  • без амоняк

Начин на употреба:
Преди прилагане е необходимо да тествате за възможна отрицателна реакция към обезцветителя. Тествайте на малко място върху кожата и косата. Нанасяйте равномерно върху косата веднага след забъркване на сместа (съотношението е посочено на опаковката на продукта).

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium