Преминете към основното съдържание

COMMITTED BEAUTY

Открийте козметични продукти от избрани марки, които се съобразяват с природата и нейната устойчивост! Committed Beauty означава, че е възможно да се грижим за себе си и същевременно да бъдем отговорни към всичко и всички наоколо, затова избрахме за вас пет важни задължения, заедно с отделните продукти, които ги представят. Благодарение на това ще научите кои са най-устойчивите продукти в света на козметиката, с които можете да се поглезите без угризения.

Cruelty Free

Представител на продуктите с обозначение cruelty free е марката Garnier, която вече празнува една година от официалното одобряване на Cruelty Free International в рамките на програмата Leaping Bunny. Открийте новия запълващ серум Hyaluronic Aloe от Garnier или озаряващия серум Vitamin C от същата марка, който ефективно се бори с пигментните петна.

Висок процент съставки от естествен произход
 
Държите на това, козметичните продукти, които използвате, да имат възможно най-висок процент натурални вещества? Значи ще ви зарадва серията Garnier Fructis Hair Food, която съдържа до 98% съставки от натурален произход. От декоративната козметика предложението ни е за спирала на L‘Oréal Paris от серията Lash Paradise.
Веган
 
Понякога намирането на продукти без каквито и да е съставки от животински произход може да се окаже трудна задача, но с нашия избор ще се опитаме да ви улесним. Такива подбрани продукти от декоративната козметика предлагат Maybelline, NYX или Essie. Веганите ще харесат и козметиката за коса Garnier Fructis Hair Food или платнените маски Garnier.
Рециклирана пластмаса
 
Пластмасите са огромно натоварване за планетата ни, затова марките L‘Oréal Paris и Garnier предприемат стъпки, чрез които да намалят въздействието им върху природата. Серията Elseve от L‘Oréal Paris предлага не само уникална грижа за косата ви, но същевременно се старае тази грижа да бъде безопасна и устойчива. Рециклируеми продукти, произведени от рециклирана* пластмаса (*с изключение на капачката и оцветителите), предлага и Garnier в серията си Fructis или при избрани мицеларни води.
Пести вода
 
Да ограничим разхищението на вода – това е един от начините да не допринасяме за недостатъка от водни ресурси, с който вероятно ще се сблъскаме в бъдеще. Със сухите шампоани пестите не само вода, но и време, затова, не се колебайте да ги изпробвате!