NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil прецизен молив за устни

6×
NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil прецизен молив за устни
NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil прецизен молив за устни

Описание на продукта NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
Характеристика

Кажете „чао“ на нежеланото излизане на червилото. Прецизният молив за устни NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil ще се погрижи за това, гримът ви да бъде просто съвършен.

Ще ви помогне на очертаете контурите на устните, а освен това има дълготрайна, но и мека текстура, благодарение на която използването му е лесно. Устните ви изглеждат по-плътни, нанасянето на червилото след това е по-прецизно, а усмивката ви се разкрива в цялата си красота.

Характеристики:

  • предотвратява излизането на червилото
  • подчертава естествената форма на устните
  • очертава много тънка линия
  • издържа върху устните дълго време
  • много лесен за нанасяне

Начин за нанасяне:
Нанесете върху чисти устни, най-добре след използване на пилинг. Оформете контура на устните с добре подострения молив, като се движите от центъра към ъгълчетата. След това нанесете любимото си червило или блясък.

Характеристика

Цвят
розов

За марката NYX Professional Makeup

p>Марката декоративна козметика NYX Professional Makeup е основана през 1999 г. в Лос Анджелис от артистичния гримьор Toni Ko. Никс Козметиката NYX Professional Makeup отразява най-новите тенденции в грима. Портфолиото на марката разполага с всичко -от червилата, през гримовете, до професионалните козметични четки.
NYX Professional Makeup са козметични продукти от високо качество на разумни цени, които са популярни дори сред професионалните гримьори. NYX Professional Makeup предлага не само красиви цветове, но и стилна опаковки на грима. Красивите опаковки допълват образа на марката NYX Professional Makeup, която е популярна в целия свят.
NYX Professional Makeup това са продукти, богати на пигменти и дълготрайност и със забавен подход към играта на цветове. Открийте перфектния грим и станете професионалисти в грима. Козметикатас NYX Professional Makeup не е тества върху животни.

Оценка NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil6