Londa Professional Permanent Color перманентната боя за коса

2×
Londa Professional Permanent Color перманентната боя за коса
Londa Professional Permanent Color перманентната боя за коса
11,00лв.
цвят 7/0 60 мл.
Код: LNP02068 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Купете поне три продукта за грижа за косата и вземете 15% отстъпка. Отстъпката ще се приложи автоматично в кошницата и не се отнася за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
още утре понеделник 14.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 14.06.2021 г.

Описание Londa Professional Permanent Color
Характеристика

Превърнете скучната и безизразна прическа в невероятно наситена и блестяща корона от красота. Перманентната боя за коса Londa Professional Permanent Color ще се погрижи за перфектния и продължителен ефект. Богатата ѝ кремообразна текстура съдържа миниатюрни частици, които лесно проникват във вътрешността на косъма. Там те се свързват, заключват се и действат. Резултатът е дълготраен, наситен нюанс, 100% покритие на бялата коса и невероятна сияйност.

Характеристики:

  • боя за коса с дълготраен резултат
  • скрива побелялата коса до 100%
  • за еднакъв цвят в корените и връхчетата
  • нанася се лесно
  • оставя косата подхранена, сияйно блестяща и подмладена

Съставки:

  • технология Vitaflection Microspheres – боята съдържа над 500 трилиона цветни частици, които лесно проникват в косата, където се свързват и заключват
  • восъци и липиди – оставят косата гладка и блестяща

Начин за нанасяне:
Използвайте съгласно инструкцията в опаковката. Това е професионална боя за коса, предназначена за употреба единствено във фризьорски салони. Най-добър резултат ще постигнете при използване заедно с оксидиращата емулсия за боя за коса Londacolor. Преди нанасяне не мийте косата. Изберете подходящото съотношение с оксиданта според указанието и в зависимост от желания резултат и оставете да действа за определеното време. Накрая измийте косата, най-добре с шампоан Londa Color Radiance, и продължете със стабилизираща маска от същата колекция.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Само за професионална употреба. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение. Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции.
Пълен текст

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
рус

Оценка Londa Professional Permanent Color2