Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc парфюмна вода за мъже

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc парфюмна вода за мъже
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc парфюмна вода за мъже
Ново
100 мл.
100,90лв.

Код: LAC03904 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Състав

Елегантността и спортът вървят ръка за ръка. Доказателство за това е парфюмната вода за мъже Lacoste LAC L.12.12. Подобно на легендарната тениска с яка, която позволява на спортистите да се движат свободно, този аромат носи усещане за волност, но оставя върху кожата ви несъмнената следа на френската елегантност.

  • ярък дървесен аромат за всеки ден
  • оформя двойка с парфюмната вода за жени Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling
  • представен през 2021 година

Съставки на аромата
Най-напред сте привлечени от комбинацията на цитрусови нотки и ароматен евкалипт, които оформят освежаващото начало. След миг композицията се допълва от кадифената нежност на кедрово дърво, което разкрива съблазнителна страна на аромата. Акордите на ела, водещи уханието към съвършенство, ви съпровождат при дългото му, чувствено отзвучаване.

История на аромата
Ако и вие носите в себе си спортния дух, ароматът Lacoste LAC L.12.12. ще ви пасне идеално. Той е уханно въплъщение на легендарната тениска с яка, чиято поява е дело на René Lacoste (Рене Лакост). Чистобелият флакон е декориран с релефната текстура на плата пике, тук е и емблематичният крокодил.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Внимание

Пълен текст

Състав

композиция
ела, зелен лимон (лайм), евкалипт, Кедрово дърво
Вид аромат
Дървесни

За марката Lacoste

Lacoste е символ на свободна елегантност, както в областта на модата, така и в света на парфюмите. Марката е основана през 1933 год. от известния тенисист René Lacoste (Рене Лакост) и в началото той се ориентира изключително към производството на спортни облекла. Френският шампион желаел да се чувства комфортно при играта, но същевременно да остане джентълмен. Волността, семплотата и естествената елегантност и до днес се отразяват в модата и ароматите Lacoste.

René Lacoste дава на марката не само своето име, но и известен символ – зеления крокодил. Той е вдъхновен от псевдонима „Алигатор“, който тенисистът получава от американски журналисти след като неговият капитан за Купа Дейвис обещава да му купи куфар от крокодилска кожа за спечелване на важна среща.

Първият парфюм Lacoste е представен през 1984 година и е последван от други серии аромати за мъже и жени, като повечето са вдъхновени от различни спортове. Мъжките и дамски парфюми са символ на волна елегантност вече няколко десетилетия и днес са сред най-прословутите модни марки.

Оценка Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc