Късаща се коса

Цъфтежи на краищата и късаща се коса? Започнете по-добре да се грижите за своята коса! Късането на косата и цъфтежите на краищата се причиняват от неподходящ начин на живот, утежняване на косата с безогледно боядисване и сушене със сешоар, но и употреба на неподходящи продукти за коса. Трябва да избягвате продуктите със силикони. По-добре си набавете козметика за късаща се коса, съдържаща полезни вещества, като например пшенични протеини, глицерол, пантенол или алое вера. На късащата се коса определено помагат серамиди, кератин и подхранващи масла – арганово, рациново или макадамия.

На първо място изберете грижлив шампоан за късаща се коса, с който внимателно масажирайте кожата и избягвайте краищата на косата. После продължете с подхранваща грижа. Вземете подхранващо масло за коса, балсам и поне веднъж седмично ползвайте маска за късаща се коса или компрес за коса за интензивна хидратация и подхранване.

В notino.bg ви предлагаме широка гама продукти за късаща се коса и цъфтящи краища: регенериращи маски с кератин, хидратиращи балсами, възстановяващи шампоани за подсилване на късаща се коса и регенериращи кремове и серуми без отмиване. Опитайте професионалните продукти за цъфтящи краища на L'Oréal Professionnel, RevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix и други.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

  • Козметика и аксесоари
  • Коса
  • Kъсаща се коса и цъфтящи краища

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Подредено от най- продаваните По цена

12 3 8

12 3 4 5 8 Покажи следващ