Продукти за суха коса

Избрали сте
  • Суха коса
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
Oценка
  •   142
  •   22
  •   5
  •   4
Най-продавани

Хидратиране на много суха коса

Имате ли суха коса без гланц, която е груба на допир и често се сплита и къса?

Влажността е важна при определяне на качеството на косата, от нея зависят гъвкавостта и способността й да се приспособява. Ако на вашата коса й липсва влажност, придайте й хидратация и избягвайте вредните влияния като сушене с горещ въздух, често пребиваване на слънце, посещение на солариум или химични процедури.

Сухата коса? Грижата за суха коса включва използване на специални продукти за суха коса, които я хидратират и подхранват. Употребявайте хидратиращ шампоан за суха коса и след това балсам за суха коса, съдържащи кератин и подхранващи масла. За регенерация в дълбочина си изберете масло или маска, които отново възвръщат на вашата повехнала суха коса блясъка, еластичността и силата. За стилизиране на прическата при необходимост ползвайте оформящ балсам, лак за суха коса или крем за топлинно третиране на косата.

Изберете си от широката гама продукти за суха коса в notino.bg. Предлагаме балсами, шампоани и маски за суха коса от марките Macadamia Natural Oil, Vichy, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Matrix и други на отлични цени!