American Crew Shave & Beard Beard Serumсерум за брада

American Crew Shave & Beard Beard Serum серум за брада
American Crew Shave & Beard Beard Serum серум за брада
50 мл.
20,10лв.

Код: ACR1534 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
петък 25.09.2020 г.
Лично получаване
петък 25.09.2020 г.

Описание на продукта American Crew Shave & Beard Beard Serum

Грижещото се масло American Crew Shave & Beard Beard Serum гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!

Характеристики:

  • поддържа брадата здрава и блестяща
  • прави брадата фина

Начин на употреба:
Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.

За марката American Crew

p>American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Shave & Beard Beard Serum