American Crew Beard

серум за брада

American Crew Beard серум за брада
American Crew Beard серум за брада
American Crew Beard серум за брада
50 мл.
23,90лв.

Код: ACR1534 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марките Orofluido, Revlon Professional, Uniq One или American Crew на стойност минимум 50 лв. и вземете подарък маска за коса в 300 мл. опаковка. Поглезете косата си с качествена грижа от Uniq One.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
American Crew Beard
50 мл. | 23,90лв.

Информация за козметиката American Crew Beard

Грижещото се масло American Crew Beard гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!

Характеристики:

  • поддържа брадата здрава и блестяща
  • прави брадата фина

Начин на употреба:
Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.