KORIKA NaturBeauty успокояваща платнена маска

1×
KORIKA NaturBeauty успокояваща платнена маска
KORIKA NaturBeauty успокояваща платнена маска
Препоръчителна цена на дребно
10,00лв.

Спестете 60%
20 гр.
4,00лв.

Код: KKR0007 | В наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта KORIKA NaturBeauty
Характеристика

Успокояващата платнена маска KORIKA NaturBeauty помага за решаване на различни проблеми с кожата и ефективно повишава еластичността и гладкостта й. Богатата формула редуцира появата на акне и цялостно подобрява облика на лицето.

Маската приятно освежава, успокоява, добавя необходимата хидратация и предпазва от преждевременно стареене на кожата. Тя съдържа ледникова вода от Исландия с голямо количество минерали, които подсилват и подхранват в дълбочина. Подарете си успокояваща маска за свеж и безупречен лик!

Ефекти:

  • успокоява раздразненията
  • помага за решаване на проблеми с кожата
  • освежава и хидратира
  • цялостно подобрява облика
  • придава еластичност и гладкост

Съставки:

  • екстракт от мангостин – успокоява и хидратира, придава еластичност
  • ледникова вода от Исландия – подсилва, придава жизненост и свежест

Начин на прилагане:
Прилагайте маската след отстраняване на грима и старателно почистване на лицето. Извадете я от опаковката и приложете на лицето така, че отворите за очите и устните да са правилно поставени. След 15–20 минути свалете маската и леко разтрийте неабсорбирания серум.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, повдигане, подхранване

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.

Оценка KORIKA NaturBeauty1