Преминете към основното съдържание

Klorane

За марката Klorane

Френската дермокозметична марка Klorane намира вдъхновение в природата повече от 50 години. Тя се ангажира да пази и повишава стойността на растителното богатство на нашата планета и е наистина екологично отговорна марка. Основана е през 1966 година от фармацевта Pierre Fabre (Пиер Фабр) с цел да предостави на хората ефективни и същевременно 100% екологично проектирани продукти.

 

Марката Klorane наистина държи на своя екологичен подход – тя спазва принципите за екологично развитие, ангажира се за понижаване консумацията на енергия и опазване на природната среда. При производството на своите продукти не използва застрашени растителни видове и гарантира качество на растителните екстракти.

Продуктите Klorane днес принадлежат към най-доброто, което можете да предложите на своята кожа и коса. Със сигурност не бива да убегне от вашето внимание и класическият Klorane шампоан или неговия експресен вариант, когато нямате достатъчно време за измиване, сух шампоан Klorane. Детската козметика Klorane Bébé еднозначно е интересна за всички родители, които искат за своите деца най-добрите продукти, уважаващи природата.

пълен текст скрий текста