Преминете към основното съдържание

Намалява подпухналостта, озарява и съживява уморените очи!

IRIS™ 2 е неинвазивно, бързо, ефективно и ултра-хигиенично устройство за масаж на очите, одобрено от офталмолози и вдъхновено от древните техники за лимфен дренаж с потупване с пръсти, практикувани в Азия, и модернизирано с патентованите от FOREO масажни T-Sonic™ пулсации от Швеция.

Запознайте се с IRIS™ 2

Създаден, за да пасне перфектно на околоочния контур, IRIS™ 2 подобрява ефикасността на вашата козметика за грижа за очите, като увеличава абсорбцията на активните съставки дълбоко в кожата ви, където действат най-добре.
Акупресура с потупване с пръсти – работи за увеличаване на лимфния дренаж, помага за намаляване на появата на тъмни кръгове и освежава и съживява уморените очи. Също така помага за отпускане на напрежението в лицевите мускули, причинено от умората на очите от екрани и дребен шрифт.
T-Sonic™ пулсации – осигурява нежен масаж на зоната около очите, като спомага за увеличаване на блясъка на околоочния контур и намаляване на появата на бръчки „пачи крак“ и фини линии, което води до по-стегната кожа.

Какво прави IRIS™ 2 за вас?

✔ Намалява подпухналостта и признаците на умора
✔ Изглажда бръчките „пачи крак“ и фините линии
✔ Подобрява усвояването на съставките на продуктите за грижа за очите
✔ Намалява появата на тъмни кръгове
✔ 8 интензивности, вграден таймер и безжична връзка

Начин на употреба

1.Започнете с чисто и подсушено лице. След това по желание нанесете малко количество (на точки) от продукт за грижа за очите по ваш избор в околоочната зона. 
2.Натиснете универсалния бутон, за да включите IRIS™ 2. Можете да регулирате интензитета с бутоните + и -. За да деактивирате масажа с T-Sonic™ пулсации, натиснете още веднъж универсалния бутон.
3.Внимателно натиснете IRIS™ 2 под вътрешния ъгъл на окото си и плъзнете под и около околоочния контур за 30 секунди. След това повторете на другото око.