Hugo Boss HUGO Reversed тоалетна вода за мъже

3×
Hugo Boss HUGO Reversed тоалетна вода за мъже
Hugo Boss HUGO Reversed тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
159,00лв.

Спестете 51%
125 мл.
76,50лв.

Код: HUG09847 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 28.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Hugo Boss HUGO Reversed
Състав

С мъжката тоалетна вода Hugo Reversed на марката Hugo Boss променяте своето разбиране за света! Този динамичен аромат винаги ви дава енергия за преодоляване на всички лимити.

  • свеж ароматичен аромат
  • за прогресивния мъж
  • чудесна за всеки ден

Съставки на аромата
Горните нотки се състоят от освежаващ калабрийски бергамот и сочен грейпфрут. След малко ги допълва вейка розмарин и молекула Pamplewood, която съчетава цитрусов и дървесен аромат. В базата доминира хаитски ветивер, благодарение на който тоалетната вода Hugo Reversed е много мъжествена и привлекателна.

История на аромата
Hugo Reversed е младежка линия на модната марка Hugo Boss. Едноименният аромат отразява смелия дух на тази линия и е предназначен за всички мъже, които обичат да преодоляват своите собствени граници и пред нищо не спират. Опитайте и вие чистата енергия на лимитираната версия на аромата Hugo Reversed, която е представена на пазара през 2019 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
калабрийски бергамот, грейпфрут
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Pamplewood®, розмарин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
хаитски ветивер
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss HUGO Reversed3