GUERLAINL'Instant de Guerlain Pour Homme парфюмна вода за мъже

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme парфюмна вода за мъже
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme парфюмна вода за мъже
100 мл.

Код: GUR11491 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme
Състав

Помните ли момента, когато поехте инициативата, нагърбихте се с отговорността и изведнъж всичко се промени? Тъкмо тези уникални моменти олицетворява парфюмната вода Guerlain L'Instant Pour Homme.

Този дървесен, искрящ и съблазнителен аромат е изпълнен с противоположности, които ще събудят всичките ви сетива.

  • топъл и същевременно свеж гурме аромат с дървесни нотки
  • в елегантен, неостаряващ флакон с дървено капаче
  • за през деня и за специални поводи

Съставки на аромата
Главна роля в съблазнителната ароматна композиция играе пикантният звездовиден анасон, допълнен от свежи цитруси, мамещ аромат на пачули и деликатни какаови зърна. Уводните нотки са вдъхновени от ориенталската анасонова напитка арак. От своя страна, гурме основата на аромата е вдъхновена от вкусните десерти.

Състав

композиция
звездовиден анасон, какаови зърна, цитруси, пачули
Вид аромат
Дървесни, гурме

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme