GUERLAIN L'Homme Idéal подаръчен комплект II. за мъже

1×
GUERLAIN L'Homme Idéal подаръчен комплект II. за мъже
GUERLAIN L'Homme Idéal подаръчен комплект II. за мъже
125,00лв.

Код: GUR13975 | в наличност повече от 4 бр.

тоалетна вода 100 мл. + душ гел 75 мл. + тоалетна вода 10 мл.

1
СПИДИ
още утре петък 18.06.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 18.06.2021 г.

Описание GUERLAIN L'Homme Idéal
Състав

Вече не е необходимо да се разделяте с любимия си аромат, дори когато пътувате извън дома. Мъжкият парфюмен комплект GUERLAIN L'Homme Idéal съдържа голям флакон и негова миниатюра, която лесно ще се побере във всеки куфар и така винаги ще ви бъде под ръка.

Характеристики:

  • съдържа голям флакон и негова миниатюра
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • луксозен аромат за претенциозните

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 100 мл.
  • душ гел 75 мл.
  • тоалетна вода 10 мл.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN L'Homme Idéal1