GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux парфюмна вода унисекс

1×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux парфюмна вода унисекс
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux парфюмна вода унисекс
125 мл.
191,00лв.

Код: GUR13184 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux
Състав

Нощта е тъмна… толкова тъмна, че открива всички свои чудеса. Парфюмната вода Guerlain Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux крие атмосферата на дълбока нощ, изразена с помощта на кедрово дърво, пачули и смирна.

Благодарение на смелата си ароматна композиция с ориенталски привкус ароматът Guerlain Bois Mystérieux е изключително подходящ както за жени, така и за мъже.

  • кожен аромат с нотки на луксозни дървета
  • унисекс ухание за жени и мъже
  • съдържа нотки на рядък шафран

Съставки на аромата
В началото ще усетите нотки на нероли и лавър. След това се разгръща уханието на кедрово дърво, пачули, шафран и жасмин. Основата на аромата, която остава върху кожата най-дълго, е под знака на кожа и смирна.

История на аромата
Guerlain Bois Mystérieux е част от колекцията топли ориенталски аромати Les Absolus d'Orient, които улавят красотата на източните земи. Те съдържат първокачествени суровини, начело с редки дървета и подправки.

Ароматът Bois Mystérieux крие нотки на редкия шафран, създадени от парфюмериста Тиери Васер (Thierry Wasser) специално за колекцията Absolus d’Orient. Суровината е изключително ценна, защото цветовете на шафрана трябва да се наберат до 48 часа, в противен случай повяхват.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лавър, нероли
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пачули, Кедрово дърво, шафран, жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
смирна, кожа
Вид аромат
Кожени

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux1