GUERLAINAqua Allegoria Pera Granita подаръчен комплект за жени

GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita подаръчен комплект за жени
GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita подаръчен комплект за жени
Препоръчителна цена на дребно
175,00лв.

Спестете 24%
132,10лв.

Код: GUR14192 | в наличност повече от 3 бр.

тоалетна вода 75 мл. + тоалетно мляко за тяло 75 мл.

1
СПИДИ
понеделник 25.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 25.10.2021 г.

Описание GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita, поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 75 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 75 мл.

Състав

Вид аромат
Цитрусови, Плодови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita