Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel тоалетна вода за мъже

Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel тоалетна вода за мъже
Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel тоалетна вода за мъже
120 мл.
43,90лв.

Код: GEO0016 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel
Състав

Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel е цитрусово-дървесен мъжки аромат, който бе лансиран през 1997 г.. Качество, свежест и приятно ухание.  Това са главните аспекти на този уникален парфюм. Eau De Grey Flannel е композиция съчетаваща нотки на плодове, цветя, подправки и дърво. Подходящ е предимно за топлото лятно или пролетно време. Ароматът, от престижната марка Geoffrey Beene, е предназначен за ежедневна употреба и се вписва отлично във всички събития във Вашия живот. 

Eau De Grey Flannel притежава семпъл стъклен флакон с масивна метална капачка, евокиращ чистота, свежест, неподвластен на времето и изключително мъжки стил.  Въпреки че ароматът Geofreye Beena  бе създаден в края на миналия век, той не бива да се забравя.  Напротив. Класическите му нотки на дърво и подправки са постоянно сред най-популярните.  Ако желаете да зарадвате много близък човек, не се колебайте и му подарете точно този парфюм. Благодарение на оригиналното ухание на свежест, не се опасявайте да го закупите, без да сте го изпробвали.

Eau De Grey Flannel започва със хладни кипарисови нотки, които са украсени със сладка мандарина, жизнен лимон, отличен анасон, кимион и сух кедър. Благотворната сила на евкалипт се изцяло разгръща в прегръдката на елегантни цветя и деликатни подправки, от които най-интензивните са лавандулата, пачулито и салвията. Съблазнителният завършек е композиран от нежно и топло сандалово дърво, мускус и ветивер. Леко дървесното благоухание ще усещате върху кожата си и на следващия ден.

Geoffrey Beene. Това е качество с дългогодишна традиция. Както облеклото, така и парфюмите Geoffrey Beene, са известни с класическия си неподвластен на времето стил и истинските стойности, които изповядва. Това всичко ще намерите и в ароматите, предназначени за мъже и жени. Geoffrey Beene няма да задоволи почитателите на пищния лукс, модерното и съвременния моден диктат. Неговите парфюми вървят по напълно оригинален и уникален път към успеха. Ще зарадва всички, предпочитащи приятната елеганция, удобството и универсалните и добре вписващите се нотки.

Парфюмът от края на миналия век, Eau De Grey Flannel, със сигурност не е изгубил блясъкът си. Напротив.  Той постоянно се радва на голяма популярност, а то предимно сред уверените в себе си мъже, изповядващи сходни ценности както марката Geoffrey Beene.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, кимион, лимон, анасон, кедър
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
евкалипт, пачули, лавандула, градински чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, мускус, ветивер
Вид аромат
Дървесни

За марката Geoffrey Beene

Парфюми Geoffrey Beene | Джефри Бийн е американски моден дизайнер, роден в Луизиана, който първоначално следва 3 години медицина. По-късно, той се мести в Ню Йорк, където се записва да следва мода в школата на Камарата на висшата мода. След завършване на колежа той работи в няколко модни къщи в Ню Йорк и Париж. Джефри Бийн основава своя собствена модна къща през 1963 на Манхатън, където става много харесван дизайнер, уважаван от Фей Дънауей, Глен Клоуз или Нанси Ригън. Джефри Бийн е също така добре познат със своите парфюми. През 1975 създава ароматът за мъже Grey Flannel, който става хит между мъжките парфюми за няколко десетки години.  Между другите много харесвани парфюми на марката "Джефри Бийн" е цветно-плодовият аромат Chance.

Оценка Geoffrey Beene Eau De Grey Flannel