Garnier Skin Naturals

козметичен пакет III.

Garnier Skin Naturals козметичен пакет  III.
Garnier Skin Naturals козметичен пакет  III.

Код: GAR05081 | Този продукт не е в наличност

Комплектът съдържа: Skin Naturals Micellar Water for Sensitive Skin 400 ml + Botanical Moisturising Cream For Dry Skin 50 ml

Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марката Garnier на минимална стойност 15 лв. и ще получите подарък стилна бутилка за вода.

Характеристика

Кога да се нанася
дневен
Слънцезащита
без SPF
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата на лицето
суха, чувствителна

За марката Garnier

Garnier продуктите съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят в продължение на вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните козметични производители.

Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние), когато той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба и жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар. Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност, са Garnier мицеларна вода и почистващия гел Garnier Pure Active.

Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.