FOREO Issa™

революционна звукова четка за зъби

FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ революционна звукова четка за зъби
Cobalt Blue
299,00лв.

Код: FOR0029 | в наличност повече от 1 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 29.05.2019 г.
FOREO Issa™
Cobalt Blue | 299,00лв.

Информация за козметиката FOREO Issa™

Описание:
FOREO представлява най-новата електрическа четка за зъби. ISSA™ ще ви сложи лъчезарна усмивка, както никога преди. Уникалната технология Sonic Pulse, в съчетание с уникалния дизайн, перфектно премахва зъбната плака и петна, а също така предотвратява образуването на зъбен камък и кариеси. Четката за зъби ISSA™ е идеална за чувствителни венци и зъби. Изящните силиконови четини нежно масажират венците, не ги дразнят и не вредят на зъбния емайл.

Четката за зъби ISSA™ създава до 11 000 високоинтензивни пулсации в минута. Ефективно и нежно почиства зъбите и венците. Тя е изработена от бързо съхнещ, непорест и гладък силикон, който е устойчив на образуването на бактерии с до 10 000 по-малко от конвенционалната найлонова четка.

Четката за зъби ISSA™ е с ергономичен дизайн с вграден таймер, и е абсолютно водоустойчива, също лека и лесно преносима. Едно пълно зареждане издържа до 365 използвания и главата трябва да се сменя веднъж годишно. Четката за почистване FOREO ISSA™ се предлага в няколко цвята, изберете своя собствен.

Реакции:

  • премахва зъбната плака
  • предотвратява образуването на зъбен камък и кариеси
  • не дразни чувствителните зъби и венци
  • помага за премахване на дентални петна
  • нежно масажира венците

Как да ползваме:
Нанесете любимата си паста за зъби върху четката за зъби ISSA™ и я включете. Измийте зъбите си по същия начин както с обикновена ръчна четка за две минути. Изплакнете устата си с вода. Ако е необходимо, след това използвайте приставка за почистване на езика.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката FOREO

FOREO въвежда нов стандарт за красота и здраве в областта на грижата за лицето. Философията на марката се основава на убеждението, че ако човек се чувства прекрасно, то тогава той изглежда прекрасно. Революционната система за почистване на лицето FOREO LUNA™, която тази шведска фирма разработва през 2013 година, ви позволява да изживеете това усещане многократно.

Почистващите звукови четки за зъби FOREO са изработени от хипоалергенен непорьозен силикон, който гарантира високо ниво на хигиена. Повечето от 8 000 звукови импулса за минута и уникалният дизайн са гаранция за дълбоко и щадящо почистване на кожата. След всяка употреба вашето лице ще бъде по-чисто, по-гладко и по-лъчезарно.

Можете да избирате от широка гама продукти. Основната версия FOREO LUNA се допълва например от FOREO LUNA 2 с anti-aging ефект, компактната FOREO LUNA mini 2, тази за пътуване LUNA go или най малката LUNA play. Популярни са и четката за зъби FOREO ISSA и уредът за масаж около очите FOREO IRIS.

Продуктите FOREO са подходящи за различни типове кожа и са достъпни в много цветови и игриви варианти. Изберете и вие своя!