Преминете към основното съдържание

РАЗКРАСЯВАЩА РУТИНА В 3 СТЪПКИ С FOREO

Стъпка 1: Чиста кожа за 1 минута 

Някои супергерои не се нуждаят от костюм – нашият например е произведен от силикон и е въоръжен с импулси T-Sonic. Буквата „T“ в наименованието означава „трансдермален“, тъй като тези пулсации проникват през слоевете на кожата, подпомагат кръвообращението, транспортират кислорода до повърхността ѝ и едновременно с това отстраняват замърсяванията, натрупани дълбоко в порите. Пилингът е много важна част от качествената рутина за грижа, но за съжаление при прекалено чувствителната или проблемна кожа може да предизвика проблеми.

 

Затова уредът LUNA 3 от марката FOREO е оборудван с меки силиконови влакна и термални точки, които загряват кожата, така че почистването на кожата е старателно и едновременно с това достатъчно щадящо, за да не увреди кожната бариера. LUNA ви избавя и от натрупаните замърсявания и токсини, каквито са остатъците от грим, излишният себум и мъртвите клетки. И това не е всичко!На задната страна на четката за лице LUNA 3 plus ще намерите издатъци с микроток, които помагат за отстраняване на белезите на стареене, правят ви стягащ масаж и придават цялостно по-младежки вид. Не е ли невероятно че за една минута можете да се радвате на перфектно чиста кожа?! А с помощта на приложението можете да изберете и по-дълги програми.

пълен текст скрий текста

Стъпка 2: ТРИМИНУТНА ТРЕНИРОВКА ЗА МУСКУЛИТЕ НА ЛИЦЕТО
 

Имаме общо 43 лицеви и 26 вратни мускула. Добрата новина е, че тази част от нашия епидермис може да се стегне и изпъне с помощта на редовни упражнения. Но не трябва да се притеснявате и за никакви болки! FOREO BEAR е сладък ръчен микротоков уред за стягане на лицето, който подмладява кожата ви и намалява видимостта на фините бръчки само за 3 минути ежедневна употреба. BEAR комбинира технология за микроток с импулси T-Sonic, които събрани заедно стягат и озаряват лицето ви и подчертават контурите му. За разлика от други продукти BEAR има патентована антишокова система, която го превръща в най-безопасното устройство с микроток на пазара! Позволяваме си само едно предупреждение: Внимавайте да не се пристрастите към него!


Стъпка 3: ДВЕМИНУТНА СУПЕРГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
 

Уредът UFO 2 е смарт устройство, което придава свежест и енергия на кожата и сетивата ви. Този ефективен продукт комбинира четири от най-новите технологии и с тяхна помощ ви осигурява съвършена шестминутна разкрасяваща рутина. LED светлинната терапия използва 8 типа високоефективни светлини. Така например виолетовата светлина озарява, синята отстранява несъвършенствата, а жълтата намалява възпалението на кожата. Уредът използва също термотерапия и известните T-Sonic импулси, които ви гарантират професионални резултати само за 2 минути. FOREO предлага повече от десет интелигентни маски за лице с ефективни съставки, които могат да се използват с UFO 2. Маските, активирани с устройството UFO, подобряват хидратацията на лицето със 125% за 90 секунди, а ефектът им продължава до 6 часа. А освен това UFO 2 осезателно намалява видимостта на бръчките за една седмица.