Преминете към основното съдържание

Намерете най-подходящата FOREO Luna за своя тип кожа и начин на живот.

FOREO LUNA 3 ЗА СТРАХОТЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ

 
LUNA 3 е най-щадящият електрически помощник в света на красотата. Гордее се с по-дълги и меки влакна от всякога и стига и до труднодостъпни места. Функцията за стягащ масаж на лицето не само отпуска мускулите, но и подпомага кръвообращението и потока на кислорода. Гарантира дълготраен младежки вид. 
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA 2 ЗА ЕКСТРА ЕФИКАСНА ГРИЖА

 
  Независимо дали кожата ви е чувствителна, мазна, нормална или смесена, LUNA 2 е създадена за вас. Освен ексфолиране и озаряване, почистващата четка предлага подмладяващ масаж, който стяга и повдига контурите на лицето. 
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA mini 2 ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНОТО СИЯНИЕ

 
   Ако тепърва започвате с грижата за лицето или искате само да подобрите досегашната си рутинна грижа, най-добрият избор за вас е този симпатичен модел. Има общо 3 почистващи зони и осигурява на всички типове кожа старателно почистване и видимо озаряване.
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA 2 Professional – ВАШИЯТ ДОМАШЕН САЛОН ЗА КРАСОТА

  
   LUNA 2 Professional е разработена така, че да усилва ефекта на козметичните продукти и да ви предлага изживяване, подобно на лично посещение в салон за красота. Четката има по-голяма почистваща площ, която осигурява уникален подмладяващ масаж за стягане и повдигане на кожата.
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA go ЗА КРАСОТА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ

  
  За LUNA go не е проблем да се адаптира към динамичния начин на живот и затова е идеална за онези, които обичат да пътуват и често го правят. Преносимото и компактно устройство премахва бързо и без усилия всички замърсявания и грим и прави кожата по-стегната и еластична.
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA fofo ЗА ФЕНОВЕТЕ НА СМАРТ ПРИЛОЖЕНИЯТА

 
 
    LUNA fofo има два позлатени сензора, които оценяват състоянието на кожата, изпращат резултата в приложението FOREO, което след това ви предлага уникална 100% индивидуална почистваща рутинна грижа. Защо ли? За да може кожата ви всеки път да получи точно това, от което има нужда.
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста

FOREO LUNA play plus – ЛЕСНИ ПЪРВИ СТЪПКИ В СВЕТА НА FOREO

 
    LUNA play plus е основният модел от серията, който е на достъпна цена и е идеален подарък почти за всеки. Какъвто и да е типът на кожата ви, тази четка ще я почисти, омекоти и подготви идеално за последваща грижа и то само за една минута.
 

КУПЕТЕ

пълен текст скрий текста