Преминете към основното съдържание

Foreo Bear™

ЕНЕРГИЗИРАЩО УПРАЖНЕНИЕ ЗА ЛИЦЕ 
Стимулиращият микроток тонизира кожата, докато деликатните пулсации T-Sonic™ масажират лицето, озаряват кожата и ѝ придават младежки вид.  


ANTI-SHOCK SYSTEM™ 
Сканира и измерва издържливостта на кожата на електричество и автоматично коригира интензитета на микротока така, че да гарантира качествена, максимално безопасна и комфортна грижа.   

СВЪРЗВАНЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО
Автоматично синхронизира предварителния избор с приложението FOREO For You, предлага по-голяма скала от интензивности на микротока и фитнес програми за лице с указание как да запазите естествено повдигнатия вид на кожата си. 

„УМЕН“ ШВЕДСКИ ДИЗАЙН
С ергономична форма, която копира извивките на лицето. Не се нуждае от никакви приставки, но предлага дълготрайна издръжливост, която е добре дошла, където и да се намирате. 

 

 

Тонизиране на лицето с микроток

Микротокът, често определян като „естествено повдигане на лицето“, е безопасен и безболезнен начин за стягане на кожата и оформяне на лицевите контури. Този метод използва електрически ток ниско (тоест „микро“) напрежение, което кореспондира с електрическите токове на клетъчно ниво в тялото ви и така помага за омекотяването и по-доброто оформяне на лицевите контури.

 КАК ДЕЙСТВА? 

BEAR™ използва две топчета с микроток, които насочват енергията си директно в кожата и действат като упражнения за лице. При използване на микроток кожните клетки се разпадат и после отново укрепват, точно както се случва с мускулите ви след упражнения с гирички. Докато в епидермалния (горния) слой на кожата се елиминират признаците на стареене, дермисът (най-дълбокият) слой на кожата придобива стегнат, повдигнат вид.

Как да ползваме

1. Свалете мобилното приложение FOREO For You

2. Свържете се към приложението през Bluetooth и чрез натискане на универсалния бутон отключете и регистрирайте устройството си BEAR™ за първа употреба.

3. Нанесете SERUM SERUM SERUM по кожата на лицето и масажирайте, докато се абсорбира напълно.

4. Изберете програма и интензивност на микротока с помощта на приложението, ръчно или с универсалния бутон, и започнете да преминавате с уреда BEAR™ по лицето.