Преминете към основното съдържание

Elie Saab

Elie Saab

Парфюмите Elie Saab крият в себе си атмосферата на съвременния свят на модата и завладяващата пленителност на арабската природа. Съчетанието на елементи от западната и източната култура е типично и за модните произведения на изключителния дизайнер от ливански произход, чието име носи марката.

Elie Saab (Ели Сааб) открива любовта си към модата още на младини и отваря първия си бутик само на 18 години. Успехът идва постепенно, но през 2002 г. прави големия си пробив и светът започва да говори за него. Актрисата Холи Бери преминава по червения килим и получава статуетка Оскар, облечена в негова виненочервена рокля. От този момент роклите на Elie Saab са предпочитани от много известни звезди, включително Анджелина Джоли и Тейлър Суифт.

От отварянето на първия бутик изминават почти 10 години, преди марката Elie Saab да започне да се изявява и в света на парфюмите. Още първият, носещ семплото наименование Elie Saab Le Parfum обаче веднага се превръща в любим аромат на жените по целия свят. Всеки следващ Elie Saab парфюм, представен след това, отразява в себе си луксозните произведения на марката, заемаща мястото си сред лидерите във висшата мода. Открийте и вие женствеността, елегантността и чувствеността, които се крият във всеки парфюм Elie Saab.

пълен текст скрий текста