ElancylSlim Design масло с отслабващ ефект против целулит и стрии

Elancyl Slim Design масло с отслабващ ефект против целулит и стрии
Elancyl Slim Design масло с отслабващ ефект против целулит и стрии
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
53,60лв.

Спестете 14%
150 мл.
45,90лв.

В наличност | Код: ELC1315
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Отървете се от целулита и стриите. Този път завинаги. Elancyl Slim Design - масло за отслабване с ефект 2в1, което осигурява видими резултати само за 7 дни. Гладка, мека и еластична кожа без несъвършенства е резултат, който можете да очаквате скоро. Перфектно стегнатото тяло е на една ръка разстояние!

Характеристики:

 • намалява появата на целулит
 • минимизира риска от стрии
 • видимо подобрява външния вид на кожата
 • след употреба кожата е стегната и сияйна
 • придава мекота на кожата
 • помага за разграждането на токсините

Резултати от проведен тест:

 • след 7 дни кожата е видимо по-стегната и гладка
 • след 14 дни проявите на целулит са по-малко видими
 • след 28 дни рискът от стрии намалява

Съставки:

 • екстракт от бръшлян - увеличава стегнатостта и еластичността на кожата
 • ленено масло - намалява риска от стрии
 • кофеин - ускорява разграждането на мазнини

Начин на нанасяне:
Нанесете маслото за отслабване върху проблемните зони (талия, седалище, бедра, ръце) и внимателно масажирайте.

Характеристика

Консистенция
олио
Тип кожа
за всички типове кожа

Elancyl се грижи за женската красота във всички етапи на живота, по всяко време на годината, още от 1971 г. Изследванията, които са основни за марката, търсят нови потенциално интересни активни съставки, които са насочени към стегнатост на кожата, тонизиране, енергия, свежест, регенерация и други.

Една от големите забележителности в грижата за тялото настъпва през 1978 г., когато за първи път се използва кофеин в борбата с целулита, и то именно в продуктите на марката Elancyl. Кофеинът днес е най-използваната съставка, която козметичната индустрия включва в продуктите против целулита. Лабораториите Elancyl са професионалист по отслабване повече от 40 години.

Друг напълно революционен подход е насочването към т.нар. хронобиология. Използването на активни природни вещества в съответствие с биоритмите. Това означава да знаем кога да прилагаме продукта, за да подкрепи или ослаби функционирането на метаболичните процеси. Благодарение на способността за намеса в съхранението и изгарянето на мазнините, продуктите за отслабване са силно ефективни.

Красотата не е константна, жените винаги мечтаят за по-добър външен вид , а през живота настъпват много промени. Девическа възраст, бременност, загуба на теглото или наддаване, това са моментите, когато можем да се доверим на „прегръдката“ на Elancyl, а резултатът е по-красива и по-стегната кожа.

Продуктите предимно са предназначени за стягане на кожата на тялото, отслабване, превантивни мерки и отстраняване на стрии. Бременността носи много промени и между тях е голямото натоварване на изпъващата се кожа в зоните на корема, бедрата и гърдите. В резултат на това целостта на кожата е нарушена и на повърхността се появяват стрии. Ефективната и целева грижа укрепва и придава на кожата необходимата гъвкавост за избягване на нарушаването.

Основният цвят на марката е зелен, изразяващ красотата и свежестта, съчетани с природата. Приятните текстури, природните екстракти и високата ефективност, правят ползването на продуктите Elancyl приятно преживяване и дават резултати, които са много положителни.