EcoTools On-The-Go Style комплект четкиIII. (на път) за жени

1×
EcoTools On-The-Go Style комплект четки  III. (на път) за жени
EcoTools On-The-Go Style комплект четки  III. (на път) за жени
27,90лв.

Код: ECT01369 | В наличност

четка за сенки и преходи между нюансите + четка за пудра и руж + четка за смесване + скосена четчица за очна линия + чантичка за пътуване гр.

1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание EcoTools On-The-Go Style
Характеристика

Комплекта четки за грим EcoTools On-The-Go Style ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Комплектът съдържа:

  • четка за сенки и преходи между нюансите
  • четка за пудра и руж
  • четка за смесване
  • скосена четчица за очна линия
  • чантичка за пътуване гр.

Характеристика

Тип комплекти
малка опаковка

За марката EcoTools

Марката EcoTools е позната със щадящия си подход към природата и поставя огромен акцент върху хармонията между козметиката и околната среда. Поради тази причина уникалните козметични четки EcoTools са произведени от суровини, които са бързо рециклируеми и по този начин имат малко въздействие върху природните ресурси.
Дръжките на четките Eco Tools са изработени от бамбук, а при добиването на косъмчетата не страдат никакви животни, защото са изработени от синтетични таклонови влакна. Металната пластина, която свързва косъмчетата с дръжката е изработена от рециклирани алуминиеви кенове.
Част от асортимента на марката Eco Tools са не само популярните козметични четки, но и други уникални козметични аксесоари и помощници като например лепящи мигли, масажни ръкавици, почистващи гъбички, пилинг-кисета и други. Подарете си истинско качество в синхрон с природата!

Оценка EcoTools On-The-Go Style1