Diva & Nice Cosmetics Accessories увеличително огледало с вакуум лепки

1×
Diva & Nice Cosmetics Accessories увеличително огледало с вакуум лепки
Diva & Nice Cosmetics Accessories увеличително огледало с вакуум лепки
(90 mm)
7,29лв.

Код: DIV1986 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Diva & Nice Cosmetics Accessories

Практичното козметично огледалце Diva & Nice Cosmetics Accessories ви помага да бъдете красива и чудесно изглеждаща винаги и навсякъде!

Характеристики:

  • помага да контролирате как изглежда вашият съвършен грим
  • огледалцето е оборудвано с вакуумно закрепване на огледало или стъкло

Начин на употреба:
Ползвайте навсякъде при необходимост за оформяне на външния вид или корекция на грима.

За марката Diva & Nice Cosmetics

p>Чешката компания Diva & Nice Cosmetics, която е създадена през 1994 г. се специализира в производството и продажбата на декоративна козметика и аксесоари ( пухчета за нанасяне на пудра, четки за грим, ножички за нокти, гъбички за грим и много други). Сред нейните предложения ще откриете и редица други интересни артикули. Философията на Diva & Nice Cosmetics е семпла- да представя качествени и финансово достъпни изделия. Необходимо е да допълним, че като цяло им върви в тази насока. Огромно признание са си спечелили например продуктите за очи и лепящите се мигли Diva & Nice Cosmetics. Внимание заслужават същевременно и дизайнерските огледала в различни форми ( сърце, овал или квадрат...) и десен. Diva & Nice Cosmetics постепенно се превръща в синоним за красова и привлекателност. Нейните продукти се характеризират с лесна употреба и висока функционалност. Пробвайте и ще се уверите,че ще останете очаровани! Марката Diva & Nice Cosmetics ще ви хареса, ако копнеете за перфектен, отличителен външен вид , често избирате на око и искате да подчертаете индивидуалния си стил.

Оценка Diva & Nice Cosmetics Accessories1