Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Creme Стягащ крем против бръчки

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Creme Стягащ крем против бръчки
Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Creme Стягащ крем против бръчки
50 мл.

Код: CHD13871 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Creme
Характеристика

Най-добрият крем за пълно противодействие на стареенето, продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя, който прави кожата по-силна и сияйна на всяка възраст. За младежкия и здрав блясък на кожата отговарят само 0,2% от кожните клетки – стволовите. Учените на Dior са показали, че с течение на времето тези скъпоценни клетки губят половината от своя енергиен потенциал**.
Dior Science декодира естествената ревитализираща сила на 4 изключителни цветя, за да създаде патентованата си Bio-Cellular Technology™. Възстановява пълната сила на стволовите клетки на кожата и реактивира нейните 6 основни функции, за да осигури пълно противодействие на стареенето на стягащия и коригиращ бръчките крем от Capture Totale.

* В Dior.
** Инвитро тествани съставки.
*** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
**** Енергия, регенерация, възстановяване, оздравяване и производство на клетки, подтискане на меланина.

След 7 дни бръчките изглеждат така, сякаш за изпънати отвътре; кожата е по-стегната и текстурата ѝ е по-нежна. Кожата грее от здраве.
След* месец тези резултати се консолидират трайно. Кремът за стягане и коригиране на бръчки е свеж, но богат и осигурява на кожата изключителен комфорт. При нанасяне се топи и прониква в кожата благодарение на микрофрагментираната си текстура. Capture Totale е уникален продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя. Улавяйки жизнената сила на 4 изключителни цветя (лонгоза от Dior Gardens, божур, бяла лилия и жасмин), патентованата технология Bio-Cellular TechnologyTM на Dior възстановява силата и енергията на така ценните стволови клетки. Те са комбинирани с вектор от следващо поколение, който засилва усвояването им от кожата с 30%. Формулата е обогатена с биоферментирали серамиди, които укрепват кожната бариера, като същевременно успокояват и подхранват кожата.
Формула с 89% съставки от естествен произход****.

* В Dior.
** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
*** Инвитро тествани съставки.
**** Процент на натуралните съставки в крема. Отговаря на изискванията на Стандарт ISO 16128, част 1 и 2. Останалите 11% са внимателно подбрани да оптимизират ефективността и стабилността на формулата.

Суперактивирана корекция на следите от стареене:
След 7 дни кожата изглежда видимо по-млада:

  • 98% по-гладка кожа*
  • 95% по-сияйна кожа*

След 1 месец тези резултати се консолидират трайно.

  • 100% по-равен тен на кожата*
  • 95% по-добър тонус на кожата*

* Сляп тест, 60 жени.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
бръчки и зряла кожа
Ефект
anti-age, повдигане, ревитализация
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Creme