Comodynes Self-Tanning Fresh Water автобронзираща мъгла за тяло и лице

Comodynes Self-Tanning Fresh Water автобронзираща мъгла за тяло и лице
Comodynes Self-Tanning Fresh Water автобронзираща мъгла за тяло и лице
Ново
Препоръчителна цена на дребно
58,00лв.

Спестете 36%
100 мл.
36,90лв.

Код: CMD03247 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание Comodynes Self-Tanning Fresh Water
Характеристика

Продуктът Comodynes Self-Tanning Fresh Water ви помага бързо и лесно да придобиете прекрасен оттенък на тен, като от плажа.

Характеристики:

  • постепенно потъмнява оттенъка на кожата
  • лесен за приложение
  • ефектът за тен е естествен
  • придава на кожата здрав, докоснат от слънцето вид
  • може да се ползва за лице и тяло

Начин на употреба:
Преди употреба старателно разклатете флакона и напръскайте по цялата кожа на краката от достатъчно разстояние. Оставете да изсъхне. След прилагане старателно измийте ръцете си.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Comodynes

Comodynes е марка, която отговаря на високите изисквания на най-новите концепции в козметиката. Тя съчетава ефективността със строгите условия на стандартите на фармацевтичната индустрия и предлага иновативни, надеждни и висококачествени продукти, предназначени за най-взискателните клиенти.

Comodynes е част от лаборатории Dermofarm, заемащи водеща позиция в областта на иновативната фармацевтична козметика. Повече от 40 години предвижда нуждите на клиентите, подобрява рецептите и разработва подходящи продукти. Козметиката Comodynes възниква изключително в сътрудничество с лаборатории Dermofarm и екип от учени, винаги следва най-новите технологични постижения.

Компанията Comodynes излиза на пазара през 1996 година, предлагайки кърпички за почистване на грим с което предизвиква революционна промяна в отстраняването на грима. От тогава, тя непрекъснато въвежда в своите продукти нови и интелигентни решения за модерния и забързан живот. И то при спазване на най-строг контрол на качеството, безопасност и ефективност на всички продукти.

Оценка Comodynes Self-Tanning Fresh Water