Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt хидратиращ спрей, оптимизиращ загара с алое вера

Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt хидратиращ спрей, оптимизиращ загара с алое вера
Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt хидратиращ спрей, оптимизиращ загара с алое вера
400 мл.

Код: COL0643 | Този продукт не е в наличност

Описание Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt
Характеристика

Продуктът Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt предоставя на кожата, излагана на слънце, необходимата грижа и едновременно удължава издръжливостта на придобития тен.

Характеристики:

  • придава на кожата необходимата хидратация
  • повишава интензивността на тена
  • придава кадифена мекота
  • поддържа здравословен тен

Начин на употреба:
Преди употреба разклатете.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Консистенция
вода
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Активни вещества
алое вера

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt