Collistar Hair In The Sun

маска за изтощена от слънце коса

Collistar Hair In The Sun маска  за изтощена от слънце коса
Collistar Hair In The Sun маска  за изтощена от слънце коса
Collistar Hair In The Sun маска  за изтощена от слънце коса
150 мл.
33,80лв.

Код: COL0654 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 27.09.2018 г.
Collistar Hair In The Sun
150 мл. | 33,80лв.

Информация за козметикатаCollistar Hair In The Sun

Маската за коса Collistar Hair In The Sun осигурява правилната грижа за излаганата на слънце коса и ефективно я възстановява.

Характеристики:

  • предпазва косата от изсушаване
  • регенерира косата в дълбочина
  • поправя косата след контакт със солена или хлорирана вода
  • интензивно хидратира
  • улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата
  • косата е гладка на допир
  • предпазва косата от високите температури

Начин на употреба:
Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Характеристика

Ефект
Защита на косата от слънцето
Консистенция
маска
Тип на косата
kоса, изложена на слънце

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Menu