CollistarSpecial Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips ремоделираща лепенка за корем и хълбоци

2×
Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips ремоделираща лепенка за корем и хълбоци
Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips ремоделираща лепенка за корем и хълбоци
8 бр.

Код: COL0916 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете продукти на Collistar над 85 лв и изберете 50 мл душ гел или пилинг за тяло в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips
Характеристика

Подобрете еластичността на кожата си в областта на корема и бедрата. В продължение на 8 часа ремоделиращите лепенки Collistar Special Perfect Body постепенно отделят активни вещества, които действат интензивно върху кожата в проблемните области, тонизират я и подпомагат микроциркулацията на кръвта.

Ремоделиращите лепенки Collistar прилепват към тялото ви като втора кожа, така че не бива да се притеснявате, че могат да бъдат забелязани под дрехите. Те съдържат например кофеин или червени морски водорасли и при редовна употреба помагат за премахването на излишните мазнини в областта на талията или бедрата и стягат кожата в тези зони.

Характеристики:

  • правят кожата осезаемо по-гладка и стегната
  • благодарение на микроциркулацията помагат за премахване на подкожната мазнина
  • идеални за проблемните зони около корема и бедрата
  • 8 броя лепенки в опаковка

Съставки:

  • кофеин, камбоджанска гарциния – допринасят за разграждането на подкожната мазнина
  • гинко билоба – тонизира и стяга кожата
  • червени морски водорасли – подпомагат стягането на кожата

Начин за нанасяне:
Нанасяйте ремоделиращите лепенки Collistar 2 пъти седмично върху почистена и подсушена кожа в областта на корема и бедрата. Оставете да действа най-много 8 часа и след това свалете. Могат да се използват през деня и през нощта.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips2