Четки за вежди

Четки за вежди
Филтър
Най-продавани

Защо да си купим четка за вежди

И вие ли оформяте веждите си веднага, след като нанесете грима? В това няма нищо чудно. Веждите са най-важни за цялостния вид на лицето, затова вкъщи (и при пътуване) не трябва да ви липсват четките за вежди.

Разресване на веждите

  • Спиралата и четката за вежди ще ви бъдат полезни два пъти. Най-напред влакната във формата на спирали или класическата четка на един ред ще разрешат веждите и ще ги насочат в желаната форма. После ще ги използвате след нанасяне на сенки, помада или молив за вежди. Така ще постигнете леко размазване и създаване на естествен вид. Освен това, благодарение на телта в средата, четката за вежди във формата на спирала може да бъде огъната под ъгъл и така да направи употребата по-приятна.

    Съвет: За да придадете модерния разрошен вид на веждите, срешете с четката косъмчетата в посока нагоре, към слепоочията и фиксирайте.

    Съвет 2: Използвайте спиралата и като четка за мигли – подходяща е за разресване преди нанасяне на самата спирала.

  • Гребенчето за вежди е подходящо основно за насочване на дъгите преди да продължите оформянето на веждите. Можете да го използвате и при гримиране на миглите. С него лесно ще отстраните излишния продукт, който е полепнал по тях и миглите ще бъдат красиво разделени.

Боядисване на веждите

  • Четката за вежди служи за нанасяне на сенки, пигментиран гел или помада върху веждите. Тази плоска четка със скосен край е идеална за прецизно нанасяне по малката повърхност на веждите или за боядисване на отделни косъмчета. Четката за вежди в миниатюрен вариант е нормална част от палитрите за вежди, които са любими на клиентките.

Всичко в едно

Опитвате ли се да спестите място в козметичния несесер? Практично решение са четките и гребенчета за вежди 2 в 1. С тях в един уред успявате да се справите с цялостното оформяне на веждите. Ако копнеете за наистина съвършена форма, заложете на четка за вежди с шаблони. С нея ще създадете професионално изглеждащи симетрични вежди.

След като веднъж си купите четка за вежди, тя ще ви служи много години. Достатъчно е редовно да я почиствате. Пътят към бленуваните вежди започва с гребенчетата и четките. Изберете своите!