Четка за маска за лице

Четка за маска за лице
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   1
Най-продавани

Защо да си купите четка за нанасяне на маска за лице

Направете още по-приятно нанасянето на маска за лице! Трудно ще намерите около себе си жена, която поне от време на време не обича да си прави кремообразна маска или маска за лице с глина. Що се отнася до начина на нанасянето ѝ обаче, често води нанасянето „с ръце“. А това е наистина жалко, защото използването на четка за маска за лице има няколко предимства.

  • Първото е по-лесната подготовка. Ако изберете двустранна четка за маска, едното от краищата ѝ е силиконово. То, разбира се, е основно предназначено за нанасяне върху лицето, но ако е необходимо предварително да разбъркате маската (както, например, маските с глина се смесват с вода), силиконовата част ще се справи и с тази стъпка.
  • Не бива да пропускаме и точността при нанасяне. С четката лесно се загребва необходимото количество и се нанася там, където искате и никога там, където не трябва да бъде (например, около контура на очите и непосредствено до линията на косата). Всяка силиконова четка за маска може да бъде с различни размери. По-големите са идеални за бързо нанасяне и покриване на по-голяма площ, с по-малките ще успеете да нанесете маската наистина прецизно във всички извивки на лицето.
  • За разлика от пръстите, четката ще ви помогне да разпределите маската равномерно, на тънък или на по-дебел слой. Ако четката за маска има и силиконова част, именно с нея извършвате „грубото“ нанасяне, а със страната с влакната втривате всичко старателно.
  • Удобството е друг голям плюс на четката за маска за лице. Вече никога изцапани ръце! Само приятно, професионално изглеждащо нанасяне – по лицето, шията и деколтето.
  • Друг аргумент, защо да се снабдите с четка за нанасяне на маска за лице, е хигиената. Отново стигаме до изцапаните ръце. Никога не можете да сте 100% сигурни, че пръстите и ноктите ви са наистина хигиенично чисти. С измита четка не трябва да имате такива притеснения.

Да изберете правилната четка за маска за лице не е кой знае колко трудно и на практика не можете да сгрешите. Единственото, което трябва да правите, е да изплаквате старателно четката след нанасяне и да я оставяте да изсъхне, преди да я приберете в шкафа. Ако ви се иска да използвате маски за лице по-често, но досега не ви се е получавало, опитайте четка за маска за лице! Тя ще направи целия процес по-приятен и ще се наслаждавате много повече на своя ритуал с маската.