Skip to main content

Четка за бръснене

Четка за бръснене
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   5
Най-продавани

Вие харесвате традиционния начин на бръснене и търсите качествени продукти за идеално гладко лице? Основен аксесоар е четката за бръснене, с която можете равномерно да нанесете сапун или пяна за бръснене върху лицето си.

Каква четка да изберете?

  • Четката за бръснене с естествен косъм е класика. Между най-добрите е четката за бръснене с косъм от язовец, която е изключително нежна към кожата и оформя богата пяна, улесняваща движението на бръсначката.
  • Изкуственият косъм може да не подготви кожата за бръснене толкова добре, колкото естественият. От друга страна, четките с изкуствен косъм са подходящи за вегани и хора с алергии към животински косъм. Четките с изкуствен косъм са и по-евтини и сравнително издръжливи.

Как да използвате четката за бръснене?

Първият път старателно измийте четката с вода и сапун. След това е достатъчно просто да я намокряте добре с гореща вода преди употреба. С кръгови движения оформете богата пяна от сапуна за бръснене и я нанесете върху лицето. Веднага след това изплакнете четката и я оставете да изсъхне. Никога не прибирайте мократа четка в тоалетни чантички или несесери.

Заложете на качеството и изберете най-добрата четка за бръснене на марките Wilkinson Sword, Captain Fawcett или Edwin Jagger и се насладете на съвършено гладко лице.