Calvin Klein Eternity for Men парфюмна вода за мъже

2×
Calvin Klein Eternity for Men парфюмна вода за мъже
Calvin Klein Eternity for Men парфюмна вода за мъже
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
150,00лв.

Спестете 55%
100 мл.
66,90лв.

Код: CAK17122 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Calvin Klein Eternity for Men
Състав

Започнете всеки ден с празнуване на вашата многостранност. Парфюмната вода Calvin Klein Eternity for Men ще ви помогне да овладеете изкуството да смените за кратко време няколко житейски роли. С лекота и елегантност.

  • дървесен фужер аромат
  • за предприемчивия и активен мъж
  • неподвластен на времето дизайн на флакона

Съставкина аромата
Парфюмната вода ще привлече вниманието ви още в увода си, в който изпъква салвията в комбинация с незаменимото ухание на озон. След това мъжкото начало се развива и в сърцевинните нотки на ароматната композиция, където водещ е величественият кипарис, съпътстван от есенция на лавандула, индийско орехче и гераниум. Основата е построена върху акорди на редкия велур, амбергрис и есенция от маслото Киприол.

История на аромата
Eternity for Men идва под формата на парфюмна вода за всички мъже, които ценят истински стойностните неща в живота. Ароматът създава усещане за комфорт въпреки високите изисквания на забързаното ежедневие. Той дава смелост, за да имате куража да вземете важните бизнес решения, и дълбока обич, когато се прибирате вкъщи като бащи.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълка, озон, градински чай
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кипарис, индийско орехче, лавандула, здравец
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбра, велур, orris root, Cyperus
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity for Men2