Bvlgari Man In Black балсам за след бръснене за мъже

Bvlgari Man In Black балсам за след бръснене за мъже
Bvlgari Man In Black балсам за след бръснене за мъже
100 мл.
58,60лв.

Код: BVL1198 | В наличност
1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Bvlgari Man In Black
Състав

Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ѝ ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене Bvlgari Man In Black е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си.

Характеристики:

  • ще зарадва всеки мъж
  • увеличава интензивността на аромата от същата колекция
  • успокоява кожата

Състав

Консистенция
балсам

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Man In Black