BrushArt Faceчетка за нанасяне на течен и кремообразен фон дьо тен

5×
BrushArt Face четка за нанасяне на течен и кремообразен фон дьо тен
BrushArt Face четка за нанасяне на течен и кремообразен фон дьо тен
AP-F002

Код: BRU0750 | Този продукт не е в наличност
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта BrushArt Face

Описание:
Професионалната козметична четка за фон дьо тен BrushArt Face е подходяща за нанасяне на течен или кремообразен фон дьо тен. Четката е произведена от висококачествени синтетични влакна, които са идеални за постигане на професионални резултати. Четката осигурява лесно и принципно нанасяне, а то благодарение на дългата ръкохватка, която е удобна за ръката.  Уникалната четка BrushArt Face ще ви бъде надежден помощник при всяко гримирване.

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от фон дьо тена върху горната част на ръката и с помощта на четката нанесете фон дьо тена по лицето. Разтрийте добре фон дьо тена с деликатни движения. Постъпвайте винаги от средата на лицето по посока навън.

За марката BrushArt

Козметични четки BrushArt | BrushArt, както самата марка подсказва, ще превърнат ежедневното гримиране буквално в изкуство. Тези четки са специално разработени за съвършено гримиране на лицето, очите и устните. Безгрешният грим изисква прецизност при нанасянето, която четките BrushArt постигат с използване на висококачествени материали.
Предлагането на марката BrushArt включва пълна гама козметични четки за всеки тип грим. Колекцията BrushArt Eye е фокусирана върху четки за гримиране на очи и вежди, колекцията BrushArt Face предлага четки за нанасяне на руж, пудри и фон дьо тен, а колекцията BrushArt Lip представлява четки за нанасяне на червила и гланц.

Оценка BrushArt Face