Bruno Banani Dangerous Woman тоалетна вода за жени

4×
Bruno Banani Dangerous Woman тоалетна вода за жени
Bruno Banani Dangerous Woman тоалетна вода за жени
40 мл.
22,69лв.

Код: BBA0081 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание Bruno Banani Dangerous Woman
Състав

Bruno Banani Dangerous Woman е изключително прелестен и страстен дамски аромат, създаден за всички уверени в себе си жени.  Притежателката на аромата Dangerous Woman  е естествено социална, обича флиртуването, модата и никое клубно парти не минава без нея.


Още в самото начало на аромата Bruno Banani Dangerous Woman ще ви заинтригуват сочните акорди на черен касис. През сърцевината преминават сладки кокосови нотки и нежни флорални мотиви. Основата на аромата е създадена от пленителен аромат на хелитроп, а завършекът е дооформен от страстна ванилия. Този ексклузивен дамски парфюм от популярната марка Bruna Banani, можете да носите през целия ден. Флаконът на аромата е  с типичната си наклонена форма и е вдъхновен от образа на секси, прелестна млада жена  в розова рокля, която обича танца. 

Влюбете се в дамския аромат Bruno Banani Dangerous Woman и отхвърлете задръжките! Лицето на новия аромат е бразилският топмодел Amanda Brandao, която съвършено олицетворява концерта на аромата  Dangerous Woman – тя е секси, забавна, привлекателна, спонтанна, неустоима, обича да посещава светски събития и да флиртува.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
цветни нотки, кокос
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
хелиотроп, ванилия
Вид аромат
Ориенталски

За марката Bruno Banani

Парфюми Bruno Banani | Предпочитате ли истинска оригиналност с пикантна нотка екстравагантност и капка провокативност? Точно такава е култовата марка Bruno Banani. За нейната философия най-добре говори мотото: „Bruno Banani не е за всеки!“
Bruno Banani е световно известна марка, на която с право принадлежи една от доминиращите позиции на пазара на модата и модните аксесоари. Тя предлага луксозно бельо, бижута, часовници, очила, обувки, дамски чанти и парфюми. В света на ароматите Bruno Banani е изградила имидж на хищническа марка, предназначена за уверени жени и мъже, пълни с живот и енергия. Този, който докосне парфюма Bruno Banani, ясно и без срам показва наяве, че се чувства единствен по рода си, наслаждава се на своята уникалност и не му липсва прозрение и остроумие. Bruno Banani не е избор на многолюдието, на колективния финес и умереността. Марката е предизвикателство, което съчетава високо качество, стил, свобода и необвързаност. 
Каква всъщност е историята на Bruno Banani? Кой стои при нейното раждане? Годината е 1993-та и бившият шеф на текстилна фабрика Tricotex от Източна Германия, Волфганг Яснер, има достатъчно опит от своята предишна практика, а бизнесменът Клаус Юнгникел е собственик на малка фирма с около 30 служители в Мителбах. И така те съчетали най-доброто от изтока и запада на своята страна и самите себе си, и марката Bruno Banani се появила на свят. Първоначално представя на света колекция луксозно бельо и става известна с дотогава напълно нетрадиционни методи за реклама. Бельото Bruno Banani е тествано по време на експедиция в Африка, на орбиталната станция Мир и 4800 метра под морското равнище. Една от най-провокиращите дейности се провежда през 2007 г., когато по улиците се втурват отряди красиви девойки да проверяват състоянието на мъжкото бельо на минувачите. 
Заедно с известността на компанията расте и асортиментът на нейните продукти, и към бельото се присъединяват следващи модни стоки. И естествено, не могат да липсват парфюмите. От 2000 г. марката Bruno Banani обогатява пазара на ароматите с цяла поредица изключителни парфюми за мъже и жени. Съвършените композиции на аромати, заедно с изключително красивия дизайн на флаконите бързо привличат вниманието и създават популярност. Скоро се озовават в центъра на вниманието на всички съвременни клиенти, които признават стил, качество и новост. Чудото Bruno Banani започва да действа и продължава до днес. Опитайте и вие магията на ароматите Bruno Banani. Отхвърлете стереотипа и дайте възможност на необузданата част на своята личност, копнееща за уникалност.
И не забравяйте, Bruno Banani не е за всеки, а само за вас!

Оценка Bruno Banani Dangerous Woman4