Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stickпила за нокти

Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick пила за нокти
Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick пила за нокти
7,50лв.
9,5 см
Код: BOH0832 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 5.10.2020 г.
Лично получаване
понеделник 5.10.2020 г.

Описание на продукта Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick

Описание:

Стъклената пила за нокти Glass Manicure Stick е безценен инструмент при поддържането на маникюра. Това е допълнителен продукт в грижата за ноктите. Площта на пилата е шлифована и от двете страни. Стъклената пила за  нокти е перфектният инструмент за Вашия маникюр. 

Приложение:

Използването е просто и практично. Тя спомага за премахването на нежелания епидермис без да вреди на ноктите. Може да се прилага и за почистване на долната част на ноктите. Предимството на пилата е, че може лесно да премахва кожичките, дори и ако ноктите са лакирани. 

За марката Bohemia Crystal

Bohemia Crystal или Bohemia Glass е търговска марка, която представя изделия от стъкло. Bohemia Crystal означава не само типично чешко оловно стъкло, но едновременно метод и характер на производство му.

Чешката стъкларска промишленост е с богата история и традиция, датиращи от Средновековието. Големият бум настъпва през 19-и век. Sklárny Bohemia са създадени през 1845 г. в сърцето на Европа, в люлката на чешката шестстотин годишна стъкларска традиция.

Bohemia Crystal е чешка марка, която преминава отвъд границите на страната и се прославя по целия свят. Bohemia Crystal - това не са само традиционни стъклени изделия, а разширяване на асортимента, производство на нови продукти, разработване на нови технологии и комбинация на традициите с иновациите.

Ръчното производство се допълва от модерни производствени методи. Новите технологии позволяват разширяване на асортимента, което доказва фактът, че на пазара се предлагат комплекти стъклени пили за нокти и пети, представляващи световна новост от Чешката република.

Оценка Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick