Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick пила за нокти

Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick пила за нокти
Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick пила за нокти
7,50лв.
9.5 см
Код: BOH0811 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
още утре петък 16.04.2021 г.
Еконт
още утре петък 16.04.2021 г.

Описание Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick

Описание:

Стъклената пила за нокти Glass Manicure Stick е безценен инструмент при поддържането на маникюра. Това е допълнителен продукт в грижата за ноктите. Площта на пилата е шлифована и от двете страни. Стъклената пила за  нокти е перфектният инструмент за Вашия маникюр. 

Приложение:

Използването е просто и практично. Тя спомага за премахването на нежелания епидермис без да вреди на ноктите. Може да се прилага и за почистване на долната част на ноктите. Предимството на пилата е, че може лесно да премахва кожичките, дори и ако ноктите са лакирани. 

За марката Bohemia Crystal

Bohemia Crystal или Bohemia Glass е търговска марка, която представя изделия от стъкло. Bohemia Crystal означава не само типично чешко оловно стъкло, но едновременно метод и характер на производство му.

Чешката стъкларска промишленост е с богата история и традиция, датиращи от Средновековието. Големият бум настъпва през 19-и век. Sklárny Bohemia са създадени през 1845 г. в сърцето на Европа, в люлката на чешката шестстотин годишна стъкларска традиция.

Bohemia Crystal е чешка марка, която преминава отвъд границите на страната и се прославя по целия свят. Bohemia Crystal - това не са само традиционни стъклени изделия, а разширяване на асортимента, производство на нови продукти, разработване на нови технологии и комбинация на традициите с иновациите.

Ръчното производство се допълва от модерни производствени методи. Новите технологии позволяват разширяване на асортимента, което доказва фактът, че на пазара се предлагат комплекти стъклени пили за нокти и пети, представляващи световна новост от Чешката република.

Оценка Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick