Bohemia CrystalBohemia Big Nail File пила за нокти

Bohemia Crystal Bohemia Big Nail File пила за нокти
Bohemia Crystal Bohemia Big Nail File пила за нокти

Код: BOH0774 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Bohemia Crystal Bohemia Big Nail File

Описание:

Стъклените пили със знака на "Bohemia Crystal" осигуряват правилната грижа за Вашите нокти! Те са най-качественият продукт на чешкия и световния пазар. Със своята повърхност значително се отличават от продуктите на чуждестранните фирми.

За производството на стъклените пили се използват най-модерните технологии, в комбинация с традиционни методи за обработка на стъклото. Продуктите се отличават, от една страна, с фина структура, а от друга, изпъкват с качеството на шлифовъчната площ с почти неограничен живот.

Пилите са изработени от т.нар. плоско стъкло, материалът не съдържа тежки метали или други нежелани елементи, които вредят на човешкия организъм. Повърхността на стъклените пили е фино и равномерно огрубена. Поради тази причина пиленето е ефективно, а едновременно с това и приятно на допир. Благодарение на деликатността на шлифовъчната площ стъклената пила заглажда ноктите и така действа срещу чупливостта и цепенето на ноктите. 

Сред предимствата на стъклената пила са нейният дълъг живот, деликатност, хигиеничност, твърдост и всестранност. Пилите със знака на "Bohemia Crystal" са известни в целия свят с високото качество на изработката си. Изработват се ръчно и са продукт на чешки производител.

Употреба:

След употреба можете лесно да измиете пилата под течаща вода. Нейната универсалност позволява употребата й върху естествени или изкуствени нокти. Можете да използвате пилата и за отстраняване на втвърдената кожа на ръцете и петите. 

За марката Bohemia Crystal

Bohemia Crystal или Bohemia Glass е търговска марка, която представя изделия от стъкло. Bohemia Crystal означава не само типично чешко оловно стъкло, но едновременно метод и характер на производство му.

Чешката стъкларска промишленост е с богата история и традиция, датиращи от Средновековието. Големият бум настъпва през 19-и век. Sklárny Bohemia са създадени през 1845 г. в сърцето на Европа, в люлката на чешката шестстотин годишна стъкларска традиция.

Bohemia Crystal е чешка марка, която преминава отвъд границите на страната и се прославя по целия свят. Bohemia Crystal - това не са само традиционни стъклени изделия, а разширяване на асортимента, производство на нови продукти, разработване на нови технологии и комбинация на традициите с иновациите.

Ръчното производство се допълва от модерни производствени методи. Новите технологии позволяват разширяване на асортимента, което доказва фактът, че на пазара се предлагат комплекти стъклени пили за нокти и пети, представляващи световна новост от Чешката република.

Оценка Bohemia Crystal Bohemia Big Nail File