Biolage

За марката Biolage

Професионална по същността си. Честна по убеждения. Такава е козметиката за коса Biolage, която използва за продуктите си растителни съставки и богатия опит на майстори фризьори. Продуктите Biolage се отличават с ефикасността си, дават чудесни резултати и в същото време щадят косата. 

 

Основател на марката Biolage е Арни Милер (Arnie Miller), който през 1990 г. решава да използва силата на природата за подхранване и защита на косата. Ценностите, които марката изповядва, са вяра в естествеността, устойчивостта, честността и в здравето. Поставя се изключителен акцент върху използването на натурални материали и опазването на околната среда. 

Още повече натурални съставки, рециклирани опаковки и екологично разградимо съдържание предлага колекцията Biolage R.A.W.  – real, authentic, wholesome. Тя е чудесен избор за всички, които държат на екологията и същевременно мечтаят за перфектна коса.

Наред с продуктите от колекцията Biolage R.A.W., клиентите обожават шампоана Biolage Essentials VolumeBloom, който придава обем и на най-фината коса, балсама Biolage  Essentials HydraSource, благодарение на който косата ще бъде перфектно подхранена, или серията Biolage Keratindose за чувствителна коса.

пълен текст скрий текста

Най-продавани