Balenciaga Balenciaga Paris, парфюмна вода за жени 75 мл. | notino.bg

Balenciaga Balenciaga Paris

парфюмна вода за жени 75 мл.

Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
Balenciaga Balenciaga Paris парфюмна вода за жени 75 мл.
75 мл.
122,90лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: BAL0002 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Balenciaga Balenciaga Paris

Balenciaga Balenciaga Paris е флорален, шипър аромат. Съчетава свежест, но и кадифена топлина. С този аромат всяка жена по всяко време ще се чувства добре, може да се използва през цялата година.

  
Веднага от самото начало парфюмът Balenciaga Paris е изключително приятен, пудрово нежен, а то благодарение на уханието на теменужки, които са характерни за цялата композиция. Теменужката е допълнена от нотки на карамфил, придаващи на аромата изключителна женственост.  Нежно сладникавият аромат на цветя се преплита съвсем естествено със земните, подправкови елементи на парфюма. Изразителен е предимно пиперът. Той подчертава свежестта на цитрусовите мотиви на аромата.  Основата на парфюма е по-суха и нежна. Тя е образувана от страстен мускус и топли дървесини – сандал и кедър. 


Ароматът Balenciaga Paris е изключително елегантен и изтънчен, но същевременно модерен и изключителен. Преобладават в него естествени и спокойни, земни нотки, в които много нежно се преплита изящният аромат на цветя. Крайният ефект на парфюма е оригинален и интимен. Той е като приятен воал, покриващ цялото тяло.  Крие в себе си страст и чиста привлекателност.  Благодарение на съблазнителната дървесна част той е неописуемо женствен.

Притежателката на този парфюм има изтънчен вкус и собствен стил, придаващ атмосфера на лукс. Такава жена има самочувствие и е успешна. Тя не се задоволява от това, което притежават всички.  Иска да се отличава и да бъде оригинална. И всички тези изисквания задоволява парфюмът  Balenciaga Paris.


Благодарение на лекотата и нежността си, ароматът е подходящ за дневна употреба. Той е идеален за работа и отива на костюм.  Но също така може да се употребява и при  моменти на отдъх.  Няма да ви разочарова и при други важни събития, при които надлежно подчертава изключителността и естествената красота на притежателката си.

Състав

композиция
бергамот, ветивер, карамфил, кедър, лабданум, пачули, пипер, подправки, теменуга
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Balenciaga

Парфюми Balenciaga | "Баленсиага" е марката на парфюмите, които се отличават със своята нетрадиционност. Испанският дизайнер, който през 1937 г. основава своя модна къща, прекъсва работата си през 1968 г., когато затваря своята текстилна империя с името "Баленсиага" . Все пак, след няколко години, "Баленсиага" се възобновява и освен останалите продукти, започва да предлага парфюми.

Menu