Atelier Cologne Patchouli Riviera парфюм унисекс

Atelier Cologne Patchouli Riviera парфюм унисекс
Atelier Cologne Patchouli Riviera парфюм унисекс
Безплатна доставка
30 мл.
105,30лв.

Код: ATC04246 | в наличност повече от 4 бр.
1
Подарък за вас
Ще получите лимитиран кожен кожен калъф за парфюм от 30 мл. с покупката на Atelier Cologne продукти над 99 лв. Изберете между два варианта от кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Atelier Cologne Patchouli Riviera
Състав

Унисекс парфюмът Atelier Cologne Patchouli Riviera ще ви позволи да се насладите на полюшването на морските вълни и на чувството за абсолютна свобода. Ще омагьоса сетивата ви с неповторим аромат, благодарение на който ще се озовете на кораб насред Средиземно море по път към нови приключения.

  • аромат с дървесни нотки, който подчертава личността на мъжете и жените
  • част от колекцията свежи дървесни аромати avant-garde
  • 95% от съставките на аромата са от натурални възобновяеми източници

Съставки на аромата
Още в увода се проявява леко сладникаво пачули от далечна Индонезия. След малко се смесва със свежо, сочно помело, узряло под пъчите на италианското слънце. Розовият пипер оформя окончателно композицията и от цялата чувствена комбинация на редки съставки се ражда впечатляващ дървесен аромат с пикантни и солени нотки.

История на аромата
Ароматът Atelier Cologne Patchouli Riviera незабавно ще ви предаде доза щастие. Той е ароматен израз на копнежа да преодолееш препятствията и да направиш всичко, което ти се иска. Ще ви подкрепи по пътя към нови преживявания и ще предизвика усещане, че никой не може да ви спре. За парфюма Atelier Cologne Patchouli Riviera са избрани само първокачествени съставки без компромиси.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пачули
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
помело
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
розов пипер
Вид аромат
Дървесни

За марката Atelier Cologne

Френската марка Atelier Cologne представя луксозни парфюми на основата на високо концентрирани етерични масла. Унисекс уханията ще ви впечатлят както с великолепния си аромат, така и със стилния си флакон от висококачествено френско стъкло с ръчно изработени кожени елементи.

Зад марката Atelier Cologne стои френско-италианската двойка Кристоф Сервасел и Силви Гантер. Когато Кристоф и Силви се влюбват в Ню Йорк, бързо установяват, че ги свързва не само любовта, но също и страстта им към легендарния одеколон Eau de Cologne. Заедно мечтаят да създадат одеколон със свеж и елегантен аромат, който може да се носи като чист парфюм. През 2009 г. тази мечта се превръща в реалност и двойката създава собствена парфюмерия, наречена Atelier Cologne.

Сред най-обичаните аромати на марката принадлежат Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, ухаещ на калифорнийски мандарини, или ориенталският аромат с флорални елементи Atelier Cologne Ambre Nue. Любителите на ванилия ще бъдат запленени от Atelier Cologne Vanille Insensée и цитрусовия Atelier Cologne Cedrat Enivrant, които могат да се редуват през горещите летни дни.

Оценка Atelier Cologne Patchouli Riviera