ArtdecoGel Cream for Brow Long Wear Waterproof помада за вежди водоустойчив

Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof помада за вежди водоустойчив
Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof помада за вежди водоустойчив
Препоръчителна цена на дребно
22,00лв.

Спестете 15%
цвят 285.18 Walnut 5 гр.
18,60лв.

В наличност | Код: ART3224
1
Еконт
сряда 1.12.2021 г.
Лично получаване
сряда 1.12.2021 г.

Водоустойчивата помада за вежди Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow придава на веждите ви наситен цвят, завършен облик и фиксира формата им през целия ден.

Характеристики:

  • благодарение на восъчната си текстура съвършено фиксира формата на веждите и им придава блясък
  • предоставя на косъмчетата на веждите интензивен цвят в естествени нюанси
  • водоустойчивият състав осигурява дълготрайна издръжливост и устойчивост

Начин за нанасяне:
Нанесете с помощта на четчица за оформяне на вежди. Дефинирайте формата на веждите и запълнете празнините между косъмчетата за цялостен и естествено сгъстен вид.

Характеристика

Цвят
кафяв
Ефект
водоустойчивост, дълготраен
Цветове бои за коса
тъмно кестеняв

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.